Denní nabídka
Jídla volíme vždy, dle aktuální nabídky našich lokálních dodavatelůdnes máme den klidu
den klidu, nabíráme sílu
Hovězí vývar se smaženými masovými knedlíčky a šafránovou zeleninou
80
Rybí boršč ze sumečka s řepou, zelím a koprovým nočkem
80
Kuřecí stehna(bez kosti) ve smetanových houbách, kynutý český knedlík
205
Kachní stehno pečené v šouletu
265
BBQ masové koule se smaženými hranolkami a BBQ majonézou
195
Vepřový guláš s klobásou a paprikami, dušená jasmínová rýže
215
Krém z řapíkatého celeru a sýrovou raviolou
80
Kuřecí vývar z pečených karkasů s játrovými knedlíčky, vlasovými nudlemi a šafránovou zeleninou
80
Štěpánská hovězí pečeně špikovaná slaninou a vejcem, karlovarský a houskový knedlík
215
Šunkofleky s okurkovým ragů
180
Husarská roláda, variace bramborových příloh - knedlíky, noky, šišky
205
Smažený hermelín se šunkou, bramborový majonézový salát s vejcem
195
Martinovo buchty
70
KUCHAŘKA HOSTINCE U JISKRŮ s podpisem a případně i s věnováním
699
Italský tatarák – carpaccio
CEVICHE - Peruánský rybí tatarák z marinovaného a čerstvého divokého lososa
TELECÍ tatarák, navoněný kouřem z dubových whisky sudů, salát z černé rýže, hořčičné semínko, kikkoman majonéza, řeřicha, uzená sůl
Belgický tatarák – „Filet américain“ hovězí maso, kapary, plochá petrželka, okurky, majonéza, kečup, parmezán
Lilkový „tatarák“ s domácím kečupem Lilek, červená cibule, kapary, tomaty, vůně česneku, chilli, worchester
Svíčková dědy Jiskry, karlovarský knedlík
245
Smažené kuřecí stehno v hráškovém těstě, salát z černé ředkve, jarní cibule, ředkviček a majonézy
205
Štika filet na citronovém přepuštěném másle, štičí kaviár, pečené smetanové brambory
305
Špekové knedlíky s bílým vinným zelím
195
Kapustové karbanátky, hedvábná zauzená bramborová kaše.
195
Martinovo BUCHTY s povidly, mákem a tvarohem s rumovými rozinkami
70
Italský tatarák – carpaccio
CEVICHE - Peruánský rybí tatarák z marinovaného a čerstvého divokého lososa
TELECÍ tatarák, navoněný kouřem z dubových whisky sudů, salát z černé rýže, hořčičné semínko, kikkoman majonéza, řeřicha, uzená sůl
Belgický tatarák – „Filet américain“ hovězí maso, kapary, plochá petrželka, okurky, majonéza, kečup, parmezán
Lilkový „tatarák“ s domácím kečupem Lilek, červená cibule, kapary, tomaty, vůně česneku, chilli, worchester
Svíčková dědy Jiskry, karlovarský knedlík
245
Smažené kuřecí stehno v hráškovém těstě, salát z černé ředkve, jarní cibule, ředkviček a majonézy
205
Štika filet na citronovém přepuštěném másle, štičí kaviár, pečené smetanové brambory
305
Kapustové karbanátky, hedvábná zauzená bramborová kaše.
195
Špekové knedlíky s bílým vinným zelím
195
francouzská cibulová se sýrovými krutony a masem
85
kachna - stehno plněné šunkovým zelím, jihočeský drbák
285
telecí - máslové ragú s ragú knedlíčky
265
jehněčí - kýta rolovaná s Pajfálským knedlíkem a omáčkou mandlový křen
225
vepřové - Olomoucký smažený řízek
215
Martinovo BUCHTY s povidly, mákem a tvarohem s rumovými rozinkami
70
* Nabídka může být upravena dle aktuální dostupnosti lokálních surovin