Polední nabídka 28. 1. – 2.2. 2020

ZAVŘENO

Vaříme a nabíráme síly. Od úterý se na vás opět těšíme!

Hovězí vývar s masem, zeleninou a vlasovými nudlemi 40
Dýňový krém s dýňovým olejem a krupkami 40
Dušená játra s bílou rýží 135
Vepřové kostky pečené, kysané zelí, bramborový závin 145
Pstruh pečený s lososovou náplní, smažené hranolky, zeleninový salát 225
Ravioly plněné tvarohovým sýrem, grilovaná zelenina, tomatová omáčka 115
 

ZAVŘENO

Z technických důvodů zavřeno. Ve čtvrtek se na vás opět těšíme!

Vývar z králíka se špenátovými knedlíčky 40
Krémová polévka z pečených lilků 40
Králičí stehna anglickou slaninou špikovaná na smetaně, karlovarský knedlík 165
Treska obalovaná v sýrovém těstíčku, brambory, salát z červené řepy 145
Kachna zapečená v šouletu - hrách, kroupy, česnek, majoránka, kachní sádlo 175
Cuketový bramborák - brambory, cuketa a grilovaná zelenina, tvarohová bylinková kulisa 125
 
Polívka s krapličkama - čirá polévka (telecí, kapoun) 11/2 krejcaru
Polívka ze zemčat - krémová z brambor 1 krejcaru
Tak nazvaný Kulaschfleisch, majoránka, turecký pepř, zelníky 31/2 krejcaru
Kadeřník s klobásou - kapusta, kaštany a dobrá klobása 31/2 krejcaru
Špaňihelské ptáčky - zelný list plněný vepřovou sekaninou, litický knedlík 4 krejcary
Smažená kuřata v přepouštěném másle zelenou petruželkou okrášlené, vařená zemčata 31/2 krejcaru
Jazyk hovězí s pocukru hezky zatmělou omáčkou, rozinky, mandle, flíčky 41/2 krejcaru
Na prst tlustý telecí řízek se sardelí, smažená zemčata 51/2 krejcaru
Buchtičky se šató 21/2 krejcaru
Nákyp kaštanový 2 krejcary

Dnešní kurz: 1 krejcar = 40 Kč

Polívka s krapličkama - čirá polévka (telecí, kapoun) 11/2 krejcaru
Polívka ze zemčat - krémová z brambor 1 krejcaru
Tak nazvaný Kulaschfleisch, majoránka, turecký pepř, zelníky 31/2 krejcaru
Kadeřník s klobásou - kapusta, kaštany a dobrá klobása 31/2 krejcaru
Špaňihelské ptáčky - zelný list plněný vepřovou sekaninou, litický knedlík 4 krejcary
Smažená kuřata v přepouštěném másle zelenou petruželkou okrášlené, vařená zemčata 31/2 krejcaru
Jazyk hovězí s pocukru hezky zatmělou omáčkou, rozinky, mandle, flíčky 41/2 krejcaru
Na prst tlustý telecí řízek se sardelí, smažená zemčata 51/2 krejcaru
Buchtičky se šató 21/2 krejcaru
Nákyp kaštanový 2 krejcary

Dnešní kurz: 1 krejcar = 40 Kč

Polívka s krapličkama - čirá polévka (telecí, kapoun) 11/2 krejcaru
Polívka ze zemčat - krémová z brambor 1 krejcaru
Tak nazvaný Kulaschfleisch, majoránka, turecký pepř, zelníky 31/2 krejcaru
Kadeřník s klobásou - kapusta, kaštany a dobrá klobása 31/2 krejcaru
Špaňihelské ptáčky - zelný list plněný vepřovou sekaninou, litický knedlík 4 krejcary
Smažená kuřata v přepouštěném másle zelenou petruželkou okrášlené, vařená zemčata 31/2 krejcaru
Jazyk hovězí s pocukru hezky zatmělou omáčkou, rozinky, mandle, flíčky 41/2 krejcaru
Na prst tlustý telecí řízek se sardelí, smažená zemčata 51/2 krejcaru
Buchtičky se šató 21/2 krejcaru
Nákyp kaštanový 2 krejcary

Dnešní kurz: 1 krejcar = 40 Kč

* Rights to change reserved

Evening menu

Vegetarian meals
The evening offer is available from Thursday to Saturday all day, including lunch
Information on the allergens contained is provided by the waiter on request